Умови проведення банкетів

Шановні гості, пропонує Вам ознайомитися з умовами організації банкету!

  1. Мінімальне замовлення на одну людину складає 600 грн + 50 мл алкоголю та 250 мл б/а напою + 10% обслуговування від вартості замовлення. Замовлення складається після внесення авансової суми — 1000 грн.
  2. За умови мінімального замовлення, алкогольні та безалкогольні напої, фрукти та десерти – дозволяється принести з собою.
  3. За якість принесених з собою продуктів відповідальність несе замовник!
  4. Всі банкетні заходи проводяться в будні до 24:00, у вихідні до 01:00 в незалежності від графіку роботи підприємства. Питання продовження заходу вирішується з адміністрацією. Оплата за продовження заходу після закінчення роботи закладу оплачується окремо – 500 грн/год.
  5. Діти, що знаходяться в закладі, повинні бути під наглядом дорослих. Адміністрація не несе відповідальності за негативні наслідки поведінки дітей, залишених без нагляду батьків. За пошкодження вчинені дітьми, батьки сплачують в повному обсязі за прейскурантом.
  6. Діти, які досягли 14 річного віку, вважаються дорослими.
  7. Забороняється приносити з собою та використовувати феєрверки та будь-яку піротехніку на території закладу і в його околицях.
  8. Бій посуду та пошкодження інвентарю закладу оплачується замовником за прейскурантом.
  9. Незаплановане прибирання — 150 грн.

Замовити банкет: (093) 091 99 04