Банкетне меню
ХОЛОДНІ ЗАКУСКИ | ||
гр | грн | |
Курка "Галантин" | 1кг | 853 |
Фарширована щука | 1кг | 860 |
Фарширований короп | 1кг | 916 |
Сьомга в млинцях | 180 | 218 |
Оселедець з картоплею | 300 | 96 |
Риба в клярі з соусом Тар-тар | 170/50 | 173 |
Рулет із скумбрії з лососем | 100 | 187 |
Рулет сирний з куркою | 100 | 81 |
Тарілка банкетна м'ясна | 210/40 | 246 |
буженина свинна/яловичина, пафіна запечена
|
||
Язик під соусом "Хрін" | 70/40 | 131 |
Торт печінковий | 450 | 215 |
Асорті свіжих овочів та зелені | 350 | 157 |
Соління домашні | 600 | 148 |
томати та огірки власного посолу, квашена капуста та морква по-корейськи власного виробництва, маринована слива
|
||
Закуска з баклажан | 200 | 105 |
чорнослив, морква по-корейськи, сир с часником | ||
Волован | 1 шт | 10 |
CАЛАТИ | ||
З баклажаном гриль та Моцарелою | 180 | 130 |
баклажани-гриль, Моцарела, томати, рукола, салатна заправка, волоський горіх | ||
Капрезе | 200 | 168 |
свіжі томати, Моцарела, базилік, соус Песто | ||
Оселедець під шубою | 250 | 95 |
Олів'є з новми нотками | 290 | 162 |
Цезар зі смаженим лососем | 200 | 259 |
З хамоном | 200 | 184 |
ГАРЯЧІ ЗАКУСКИ ТА ГАРНІРИ | ||
Еклери з куркою та грибами | 120 | 122 |
Еклери з Моцарелою та білими грибами | 120 | 122 |
Еклери зі шпинатом та твердим сиром | 120 | 122 |
Сьомга у листковому тісті | 220 | 306 |
Картопля запечена у беконі | 220 | 87 |
Асорті млинців | 650 | 324 |
млинці з м'ясом, з грибами, з шпинатом та сиром | ||
Жюл'єн в млинці | 1шт/140 | 87 |
Жюл'єн асорті | 210 | 144 |
Закуска "Домашня" | 400 | 230 |
деруни з домашньою ковбасою | ||
Свинина фарширована грибами з томатною сальсою | 250 | 174 |
Голубці | 200 | 98 |
Перець фарширований під сиром | 200 | 101 |
Котлета по-київськи | 140 | 112 |
Курячий рулет з в'яленими томатами з сирно-вершковим | 150/100 | 231 |
Куряче філе запечене в беконі | 220 | 168 |
Крученики з курки | 150 | 123 |
з печерицями/з солоним огірком | ||
Крученики зі свинини | 150 | 147 |
з печерицями | ||
Крученики з яловичини | 150 | 149 |
з чорносливом/з солоним гірком | ||
Картопля смажена з білими грибами | 300 | 161 |
Картопля відварна зі смаженими грибами | 300 | 120 |
Картопля відварна з кропом та вершковим маслом | 200 | 65 |
Овочі гриль | 400/20/20 | 184 |
кабачки, кукурудза, перець болгарський, печериці, черрі, майонез, горчиця | ||
ОСНОВНІ СТРАВИ | ||
Курка запечена | 200 | 117 |
з грибами/ з цибулею/ з томатами/ з ананасом | ||
Телятина запечена з томатами та сиром | 180 | 151 |
Свинина запечена | 200 | 142 |
з грибами/ з томатами/ з цибулею/ з ананасом | ||
Рулет зі свинини з картоплею | 1 кг | 799 |
смажена/ варена/ молода | ||
Скумбрія гриль | 1 шт | 289 |
Лосось під соусом з білих грибів | 100/80 | 339 |
Лосось з томатами і фетою | 150 | 298 |
Філе тілапії запечене з томатами та сиром | 180 | 166 |
Філе тілапії запечене з грибами та сиром | 180 | 166 |
Судак під вершковим соусом | 200 | 235 |
Сет рибний | 550/100 | 947 |
філе сьомги, філе тілапії, скумбрія гриль, креветки, соус тар-тар та часниковий | ||
НАПОЇ | ||
Узвар | 1л | 60 |
Компот фруктовий | 1л | 70 |
Лимонад класичний | 1л | 144 |
*Ціни вказані в національній валюті – гривні | ||